SANT ANDREU "B" -  LLINARS   6 a 4, ... I OCASIÓ PERDUDA!

En un molt bon ambient al Casal Catòlic de Sant Andreu, on ens lliguen molt bones amistats, ... ens hem deixat la victòria, quan tot semblava que podria ser nostra. Inclús el Mestre Anguera (que jugava contra el Presi) tenia un record cap a Josito i Laura, i on li explicaven que els teníem de viatge sabàtic per Àsia. El matx començava molt bé per nosaltres, amb les victòries de Sergi (ràpid, caçant una dama que s'havia colat a casa seva), Arnau Parra (que s'estrenava amb l'equip, i molt bé) i el nostre MI Alvarado. En aquell moment, a més, havia clara avantatge en les partides de Gorka i Ainhoa, i les altres partides jugant-se; així que semblava que els cinc punts els teníem. Però, com ja ens ha passat altres vegades, des que ens hem acostomat a jugar les divisions nacionals, tot s'ha anat torçant. Guillem perd (sense excuses, jeje), Pawel, en bona situació per puntuar, rellisca, i es deixa el punt; el Presi no es capaç de superar la pressió que el deixa amb qualitat de menys i encara que mareja una estona, acaba perdent; de les nostres partides "bones" Gorka nomès pot entaular i Ainhoa se li desmonta tot i perd; Gerard (que també s'estrenava amb l'equip) també sucumbeix a la seva partida i, finalment, Toquero, amb entrega inicial i molt agressiu tota la partida; ja amb el matx decidit, signen taules. Una llàstima, perquè hem tingut l'ocasió de guanyar el matx, i si més no, empatar-ho; i finalment l'hem perdut. Ara ens tocarà, com sempre, continuar lluitant partida a partida. La setmana que ve, ens visita un potent LLEIDA; al qual pensem donar-li guerra!!

(Crònica del Presi)

ACANT - LLINARS "B"   0 - 8 

Segonda ronda i tornem a clavar un 8-0 però aquest cop a domicili i sense matinar. Fantàstic.
(Crònica de Gerard)

LLINARS "C" - CONGRÉS "C"   6 - 2

Esta semana nos tocaba jugar en casa contra el Congrés C, un equipo de fuerzas similares que el año pasado ya pudimos ganarles por 5 a 3. Presentábamos de nuevo un equipo muy compensado entre adultos y jóvenes, que vienen empujando fuerte y con muchas ganas de sumar.
Apenas, a la media hora, Eric ya decantaba la partida a su favor, evitando el enroque y ganando calidad y peones. Òscar siguió los mismos pasos, destrozando el flanco de Dama y ganando pieza. El resto de partidas seguían con mucha igualdad pero buenas vibraciones.
Con las partidas ya bien introducidas en el medio juego, Joan cedió pieza y posteriormente no pudo evitar la derrota. Al poco, se seguían las victorias de Òscar y Eric, y se sumaba la de Manel, que le dió la vuelta a una partida cuesta arriba, 3-1 en el marcador y ventaja clara en 2 de los 4 tableros restantes!
Aramí que había estado toda la partida luchando por la victoria, siguió peleando hasta que intercambiaron el último peón que les quedaba, 3,5-1,5. Poco después Abel firmaba las tablas en un final con ventaja pero con apuros de tiempo, 4-2!
Emili, acabo finalizando magistralmente su partida, la cuál llevaba con calidad de más, asegurando la victoria del matx 5-2. Pero faltaba la trabajada victoria de nuestro tablero 1, Jaume, dominando de principio a fin y dándonos el definitivo 6-2!
Grandísimo match de todos nuestros jugadores! Este equipo tiene ganas de victorias y quién sabe, quizás de ascenso?
(Crònica de Manel)

LLINARS "D" - PALAUTORDERA   0,5 - 3,5

Segona ronda, i ens enfrontem amb un dels equips més forts del nostre grup. És un club molt proper de nova formació, però amb uns jugadors amb moltes partides a l'esquena. Venen amb un equip molt fort,  el 2n, 3r i 4rt de la seva llista.
Aquesta setmana, recuperem l'equip femení al 100%, tenim una jove jugadora, l'Adahara, que s'estrena al nostre equip, defensant el primer taulell, i no ho ha fet gens malament, aconseguint remuntar la seva partida amb qualitat de menys, aprofitant-se d'un error del seu contrincant, i aconsegueix unes merescudes taules. Al segon taulell, tot i portar bona part de la partida molt igualada, encara no sé com, em deixo un alfil i acabo perdent la partida. La Carlota al 3r taulell i la Lledó al 4rt tampoc són capaces de guanyar les seves partides.
La setmana vinent anem a Vilanova juntament amb l'equip sub12, on també ens espera un equip força fort, a veure si tenim més sort.
(Crònica de Núria)

LLINARS "E" - RIPOLLET "B"   2,5 - 1,5


LLINARS "SUB12" - LA PARETANA "SUB12"    2 - 2

Segona ronda i un altre “coco”que ens visitava, la Paretana. A priori, eren més forts que nosaltres, ja que els tres primers taulers ens treien una mica d’Elo, però nosaltres veníem reforçats del resultat de la setmana passada... I l’únic tauler on erem superiors, va guanyar el primer. Aleix Quincoces, fidel al seu estil, va portar a terme un fort atac a l’enroc rival d’on va sortir amb torre de més, i la victòria no se li va escapar. 1-0. El matx es posava molt de cara al poc temps, ja que Daniel Romero, que va portar l’iniciativa en tot moment, va aconseguir guanyar un peó i, amb molta seguretat i confiança, va forçar el nostre segon punt. 2-0. Restàven dos taulers i no pintava malament cap d’ells. Peró... Noah Molina, que va jugar molt bé l’obertura i va sortir d’ella amb peça de més, no va poder plasmar aquesta superioritat i va perdre la seva partida. 1-2.Només faltava Ariadna Carrasco, que estava jugant una partida molt seriosa e igualada, però l’habilitat del rival li va fer perdre un peó i ja no va poder refer-se. Després d’una gran lluita, no va poder evitar la derrota... 2-2.
Un gran matx de tots dos rivals, on va quedar patent la seva igualtat. Felicitats a tots/es, cracks!!!!

(Crònica de Toni)