El passat 1 d’abril el nostre club va fer un acte on per primer cop s’obria al món de la literatura.  La presentació del llibre de Vicente García Campo: «La Dama de València». L’assistència va ser nombrosa i va comptar amb la presència de l’alcalde de Llinars el Sr. Martí Pujol i Casals i les regidores de Joventut i Esport la Sra. Mònica López i Bonet i d’Igualtat i famílies la Sra. Marisol Fernandez i Martos. L’acte es va iniciar amb una breu introducció  del nostre president Joan Antoni Pérez i va ser presentat pel Jaume Gayoso de la directiva del club.

 

Al gener de l’any 2021, una delegació del Llinars, capitanejada per l’Ana visitava Grojec (Polònia). Ep!!! De forma virtual ens obrien les seves finestres d’una ciutat envoltada d’una gran manta de neu i vàrem decidir que aquest any hi tornaríem.

 

Dissabte passat 30 de maig, van reinventar la nostra ja tradicional trobada Internacional. Com que el desplaçament no era possible, vam fer una trobada zoom, entre els tres clubs: GEVA-CEA Andorra, Echiquier Saint Jeannais i Llinars, que va ser tot un èxit. Seguidament es van disputar dos tornejos online per equips, un >1600 ELO Lichest i un de <1600. Excel·lent experiència!! Aquí us passem l'enllaç al vídeo de la trobada de l'any passat: Triangular 2019

Echiquier Saint Jeannais
Escacs Andorra - FEVA

UN TRIANGULAR DIFERENT i la Crònica de l'Ana Bonals en "Continua llegint"

Els escacs és un dels pocs esports que es poden jugar per ordinador amb altres jugadors. En poc menys de dos mesos ens han tancat, parat, i ens hem reconvertit. No volem un ”NO podem fer-ho”, aquesta expressió és pràcticament impensable en el nostre esport. Teníem una data i un torneig que a tots ens feia molta il·lusió, el triangular. Doncs aquest “No”, es va convertir en un “SI ho hem aconseguit”.

 

sense pizzaOrganitzem el I Sense Pizza-Escacs Llinars On line, sorgit com iniciativa de la Comissió de l'Open del nostre Club. Serà el nostre primer torneig social que esperem que participeu tots els socis i antics socis del club, i persones que visquin a Llinars, tant federats com NO federats.  El dia serà el dissabte 23 de maig, de 19:30 h. a 21:00 h.. L'enllaç del torneig és:  https://lichess.org/tournament/zXDpLdBE i la contrasenya la podeu demanar per WhatsApp al 644722997. O sigui, que aneu-vos reservant aquella tarda!!

Ahir divendres 1 de maig la Núria (esquerra) es va afegir a donar classes per internet a 6 nens/es que normalment les feien al club els divendres. Va començar amb un joc preparat exclusivament per a ells i va finalitzar al cap de dues hores jugant tots per Lichess. Els altres esportistes ja havíen fet les proves i sessions prèvies entre dimarts, dimecres i dijous de les setmanes anteriors i ara havien iniciat un paquet de 8 vuit sessions més per finalitzar-les el 18 de juny. Aquestes (dreta) són impartides per el GM LLuís Comas, MI Alejandro Alvarado i Pau Toquero. Ja havíem fet les proves prèvies per als més grans i no tant grans i ens quedava fer-ho amb els més petits.

 

(CRÒNICA DE L'ANA BONALS)

SIMULTÀNIES AMB LES 5 “A”

El passat dimecres dia 4 de desembre, l’Adahara, l’Ariadna, l’Aramí, l’Ainhoa i l’Asier, van ser convidats per l'organització de l'Open del Llobregat a realitzar una activitats amb nens de l’escola Jaume Balmes i amb els nens de l’institut Baldiri Guilera.
Aquests dos centres tenen com asignatura els escacs.
Els nens de l’escola Jaume Balmes abans de començar l’activitat van fer moltes preguntes als nostres jugadors, que ells a poc a poc van anar contestant. Un cop finalitzada la curiositat que els envoltava, va començar el repte, eren unes simultànies.

(fotografia per en Xavier Lobo i la seva dual camera, je, je, je)


Aquest dissabte 14 de desembre es va convovar el primer equip i a qualsevol soci o convidat en portes obertes per a fer una trobada especial presentació de membres nous del primer equip com Alejandro Alvarado i David Nuñez que seran els nous fitxatges per al 2020. No podia faltar en Pawel Bielecki, en Marc Arnijas així com els habituals i algú que també ens va voler acompanyar com en Luis Luna que va haber de marxar més dora. No és el més important però les ràpides a 3+2 a 7 rondes va finalitzar amb un 7 de 7 per Alvarado, amb 6 punts l'Oriol Panadés (que ens va portar en David Nuñez i que va quedar quart) i tercer al podi per en Guillem Las Heras empatat amb el mateix David. Finalment ens vam acomiadar amb un piscolabis.

Bon matinal, preparatiu a la LLiga i per fer pinya i esperar el proper 19 de gener 2020 que començarà la cursa per a com a mínim mantenir una categoria que ja ens la hem fet nostra, 1a Divisió. Propera parada... DH!