El cap de setmana de la castanyada, es va disputar el torneig que més ens agrada en el nostre club per la mainada, el torneig Per equips d’Edats, aquest any tornaríem a Lloret.

Reportatge fotogràfic


Trenta-tres jugadors, nou d’elles eren noies repartides en diferents categories des de la més petita els sub-8 fins a la categoria sub-18.
La categoria sub-8 l’equip estava format pel Víctor Permanyer, la Jasmine, el Marc Andreu i l'Iris. Han jugat contra el Súria, un equip mixt, el Sant Cugat, la Rubinenca, el Gerunda, el Peona i Peó i l’Amposta. Unes partides molt lluitades d’aquests joves esportistes, la seva posició inicial era la desena i van assolir una novena.
Dins la categoria sub-10 teníem l’Alan, el Kenzo, el Roger, i la Sasha, tots ells amb molt poqueta experiència van jugar contra el Castellar, el Vilafranca, el Peona i Peó B, el Turó del Cargol, el Granollers-Canovelles, el Cerdanyola i el Mollerussa. Van acabar igual que van començar, però continuen amb aquesta gran il·lusió de jugar amb els seus companys.
A sub-12 en portàvem dos equips. Un sub-12 A en el qual jugarien el Noah, el Jofre, l’Eloi, el Nil i el Sergi Sánchez. Aquest equip es va enfrontar contra dos equips mixtos, l’Amposta, el Valls, el Granollers-Canovelles, el Gerunda i la Gramanet A, uns forts rivals que van deixar, en segon lloc, l’opció a podi, la balança es va decantar a què obtinguéssim una novena posició.
L’altre equip d’aquesta categoria era el sub-12B i el format pel Max, el Manu, la Noa, l'Inti, l’Enric i el Roc Andreu. Per l’Inti era la seva primera experiència en un torneig, no havia jugat mai i la seva experiència segons ell, va ser fantàstica, tan maca que a l’última partida que va jugar va fer el seu primer puntet. L’equip va tindre rivals com el Peona i Peó A, el Colon Sabadell Chessy, l’Amposta B, la Rubinenca, la Gramanet B i un equip mixt. Van puntuar molt poquet però amb moltes ganes de tornar-se a trobar.
A la categoria sub-14 tindríem a l'Adahara, el Dani, l’Ariadna, l’Aleix i l’Elena. Malauradament, aquesta categoria jugaria juntament amb la del sub-16. Els matxos varen ser contra l’Ateneu Colon, el Vilafranca, el Catalonia-Joviat, el Granollers-Canovelles, la Rubinenca, el Peona i Peó i el Colon Sabadell Chessy. El tercer lloc que el teníem a punt de caramel es va esvair a l’última ronda on es va perdre per la mínima i això va fer que quedéssim cinquens. Obtindrà el millor primer tauler l'Adahara.
Arriben els podis. L’argent per la categoria sub-16, els nostres jugadors eren l’Arnau Parra, l’Arnau Sánchez, l’Asier i el Roc. Els nostres rivals van ser un equip mixt, el Cerdanyola, la Lira, el Colon Sabadell Chessy, un altre equip mixt, l’altra Cerdanyola, i tornem a repetir el Colon Sabadell chessy, en compte perquè la categoria s’havia ajuntat com abans he dit amb els sub-14 i alguns equips eren sub-14. Segons sortíem i segons vam acabar. També obtenen premi al millor escaquer, l’Arnau Sánchez millor segon tauler i el Roc millor quart tauler.
I per acabar tenim la categoria sub-18 que també s’ajuntaria amb la categoria sub-20 i que tornaria a aixecar-se amb l’argent al podi. L’equip era el MC Sergi Prats, L’Aramí i l’Ainhoa, com podreu veure l’equip era el setanta-cinc per cent femení. Els nostres enfrontaments varen ser contra l’Ateneu Colon, el Vilafranca, el Sant Andreu, la Gran Penya Vilanova, l’Amposta, el Peona i Peó i el Cerap Riudoms.
Moltes felicitats a tots els jugadors i als pares pel seu esforç en portar els nostres nens a jugar.

Un pare a les nostres xarxes ens va deixar aquest comentari. Moltes gràcies

Moltes gràcies a l'Asier, l'Arnau, l'Ainhoa, l'Aramí, el Roc, etc. per venir sempre a la foto de grup. Ells són els grans i són els referents de tots aquests nens i nenes. Que vinguin a les fotos de grup demostra el seu compromís amb el club, fa pinya, fa grup, i fa cohesió. Moltíssimes gràcies a tots ells/elles!!